dimecres, 16 d’abril del 2008

Programa del 15-4-08 - "LA MOGUDA DELS 80'S"


Fent referència a una sessiò especial que el proper dissabte dia 19 es celebrarà a la discoteca "QK" ubicada al nostre Passeig Marítim, fent un revival de la música dels anys 80, hem volgut dedicar els 90 minuts a aquell tipus de cançons que sonàren en aquella década.
També voliem parlar de fets succeïts a la nostra Vila en un mes d'Abril de qualsevulla dels 50 anys enrrera ... i a mes el modest concurs amb una pregunta "local".
En mig d'aquestes "idees" per el programa en sorgir un'altre ... "Si voleu saber qui ereu en la darrera vida passada... doneu-nos la vostra data de neixement i desde Ràdio Malgrat os direm QUI VÀREU ESSER, ON VIVIEU, QUIN OFICI TENIEU (!!!!!... si, si... tot això... i més).
El teléfon va quedar quasi colapsat i el programa no més va seguir de la seva idea original ... la música ... la resta de temps va estar dedicat a respondre les moltes trucades via teléfon, volen indagar QUE HABIAN ESTAT EN L'ALTRA VIDA.
Excusem dir que tot això es pot trobar en unes pàgines web que facilitant aquestes dades, es nodreix, el seu programa, d'unes bases de dades en les que "classifica" no sabem que.... i dona les respostes com la següent ....per una persona nascuda el 16-3-1956 (una data "inventada")

Diagnóstico de su vida pasada:
--------------------------------------------------------------------------------
No sé si le parecerá bien o no, pero usted era hombre en su última encarnación terrena. usted nació en algún lugar del territorio que hoy es Nordeste de EEUU en torno al año 1125. Su profesión era granjero, tejedor o sastre.
--------------------------------------------------------------------------------
Un breve perfil psicológico de su vida pasada: :
Buscador de la verdad y de la sabiduría. Usted podría haber visto sus vidas futuras. Otros le perciben como un idealista que ilumina la senda al futuro
--------------------------------------------------------------------------------
La lección que su vida pasada le ha dado para la encarnación actual :
Su lección es desarrollar y expandir su conciencia mental. Búsquese un buen maestro y emplee buena parte de su tiempo y energía en aprender de su sabiduría.
--------------------------------------------------------------------------------
¿Recuerda ahora?

Una adreça de les moltes webs en que es pot fer aquestes consultes podria esser aquesta:
http://www.misabueso.com/esoterica/vida/pasada.php