dilluns, 1 de setembre del 2008

..... entre bany i bany (estiu 7)


.... Setembre, carai quin mes!!!
La majoria dels de la colla ens incorporàbem a els nostres llocs de treball (ja veieu amb 18 i 19 anys ja feiem 3 ó 4 que treballabem, eren altres temps.... és clar.... ens trobem a la decada dels 60's)
Però no per aixó encara disfrutàbem de l'estiu ... i de la extraordinària bonança del setembre.
Sé que i ha una bona amiga de la colla que la cançó que he possat en el blog és de les seves preferides. Es titula "La cançó del Setembre" i canten The Platters.
Sovintagem a la platja (a les sortides dels treballs al migdia, una estoneta), i no deixem de fer sortides a berenar el dissabte..... i el més segur és que "caigués" la primera cigarreta ... ja ens veieu a la Carmen, la Mª Angels i a mi intentant encendre les cigarretes totes de cop. Ni elles dues ni jo ... mai hem fumat!!!
.... peró a el setembre, tot si esqueia.
Setembre també era el que la gent estiuejant tornaba a la ciutat. Eren moments intensos els dels acomiadaments ... "truca'm!!"... "envia una postal!!!" ... "bon hivern!!!" ... "fins l'any que bé!!" .... "t'estimo!!!" ... i mil frases curtes plenes de sensacions que s'anaben repartint a mesura que els dies es desgranaben del calendari....
..... Setembre, carai quin mes!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho has aconseguit... m`has deixat sensa paraules....i amb diuan que no es fácil.....he tingut que desenganxar els ulls de la pantalla
Preciossss....música e imatges.. sobre tot per mí...
gingol

Anònim ha dit...

SETEMBRE, em tota la meva vida es el mes que he sentit més.....nostàlgia, record, angoixa, preocupaciò, seguratat, intuïció, pressentiment, vergonya, ansietat, interès,sentiment, ràbia, tristor, indecisió, felicitat, amistat, culpa, lucidesa, raó, voluntat, passió, amor, agraiment........ gracies.

Anònim ha dit...

si ... tens raó ... Setembre és un dels millors mesos de l'any.
gràcies per la visita.

Montse ha dit...

Ei Joan segueix explicant, aquella vida, aquelles costums, que ara no hi són, aquells temps que ni tant sols jo he viscut.
FELICITATS REI DE LA CASA!!!!