dijous, 31 de juliol del 2008

... entre bany i bany (estiu 5)

Però el nostre ball preferit era .... el rock & roll!!!
Allà on ens presentàvem erem com ... "una plaga" ... d'aqui que la gent gran de llavors ens batejés així .... "La Plaga"....
.... i per si algú encara no sap com es balla un rock & roll de categoria ... com els d'abans ... aqui teniu a Bill Haley i els seu grup The Comets ... la cançò?.... "Hasta luego cocodrilo" (See you later aligator).
I la fotografia ... sala de ball (primer pis) de La Barretina. D'esquerra a dreta, jo, Josep Pera (treu el cap), Jaume Nogués, Joan Porcar i davant d'ell tapap en Salvador Fonseca i en Joan Garres ... les noies... la Carmen, Mª Angels i Marigel.
L'anécdota és que aquella nit de la fotografia (1964), l'encarregat del bar de la planta va avisar a la Guàrdia Civil, perque manés aturar la musica ja que hi havia perill d'esfonsar-se el sostre. Actuaben ni més i menys ... Els Mustangs!!!. 30 anys més tard, vaig coincidir amb en Santi Carulla en una actuació a La Reserva de Sta. Susanna i encara recordaba (ell), aquell fet de la Guàrdia Civil ... extraordinari!!!
I de la colla de "!La Plaga", tots els nois feiem "cua" per ballar amb la millor "rockandrollista" del grup ... la Magda.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sin palabras.......... quina escena mes maca de ball!
gingol.

Anònim ha dit...

a que si?.....
I res dels d'ara... que no saps si et manca moure el nas o no....
Ritmoooooooo ..... cadènciaaaaaaa ...... swiiiiinng i ... una bona mosa de parella!! ... woooowwwwww ..... pista que voy!!

Anònim ha dit...

Bueno... ja estem a l'agost alguna cançoneta del estiu decent tindrás per per qui.......si?......no?......
Al capitol sisé ho vorem?.........

Anònim ha dit...

yes!