dimecres, 30 de juliol del 2008

... entre bany i bany (estiu 4)

Des de la platja, l'altre dia, recordaba quins ritmes ballàbem la colla de La Plaga, aquells nous ritmes que venian de USA, com ho feiem i en ho ens ho passabem la mar de bé "inventant" passos...
El que va fer furor, quan ho descobrirem, va ser..... el twist!!.... eiiii!!... és clar, ens trobem a la decada dels 60's.
Vegeu que he trobat, amb quina elegancia, ritme i res descomposat, en Chubby Checker ens ensenyaba a donar ritme amb les cames i cos, escoltant el seu .... Let's Twist Again.
I la fotografia?... woooowwwww.... la Magda, Mª Angels, Mª Teresa i Carmen un diumenge al migdia al Motel, tot fent un stop al vermouth ballant a la terrassa del bar..... un madison (un altre novetat de forma de ballar en aquells temps de la nostra joventut)!!, darrera d'elles en Quim Vila i en Lluís Soto.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Fresquita como una lechuga estoy escuchando este twist jajajajaja...........
y no dabes desde donde ah ah ah ah........... pregunta del kekikomkuan...........

Anònim ha dit...

mmmmmmmm.....
si dic ..."desde la platja".... no crec.... amb la calor que fa i a la platja no portes l'ordinador ....... si dic..... "debajo de un almendro" .... is possible..... pero també una mica inverosimil.... en camvi .... terrassa coberta a redolso i amb un bon ventilador ..... més m'ho crec.....(sensa entrar en mes detalls)
Puntuo?

Anònim ha dit...

O patatero -Siga buscando- Pista. Hem compartit cadira.....

Anònim ha dit...

recordo una vegada que vaig compartir cadira amb .... la esposa del molt honorable....mmmmmm no crec que vagi per aqui el tret..... llevors.... ni en las rebajas del sepu, puc adivinar.......
(hem despista aixó del kekikomkuan)
Pregunta: ets versada en informàtica? ..... o expedicionària en l'Atlantida?....
Gràcies per atendre i visitar el blog

Anònim ha dit...

Aiaiai..........pregunta a un 19 de març.....a ver si lo pillas...

Anònim ha dit...

Tindré que anar a visitar un famós metge alemany (Dr. Alzheimer), perque el cap ja no rutlla envers els esdeveniments "importants"
Sorry

Anònim ha dit...

??????????

Anònim ha dit...

si, si....!!!!
?????????? i uns quants més ... ?????????
joer!!

Anònim ha dit...

aaahhhh..!!.......buuuuufff-